Maak gratis een profiel aan

Boswachter helpt single aan relatie

Persbericht Relatieplanet Boswachter helpt single aan relatie

"‘Het is veel makkelijker om al wandelend even met elkaar te praten."

9 april 2016 – Deze lente organiseren boswachters en gidsen van Staatsbosbeheer voor het eerst speciaal voor singles excursies in de natuur. Het gaat om een samenwerking van datingsite Relatieplanet en Staatsbosbeheer. De activiteiten krijgen een bijzonder karakter, waarbij interactie tussen de deelnemers centraal staat. Voor zover bekend is het voor het eerst dat in Nederland boswachters worden ingezet als ‘relatiemakelaar’.

Wil jij Relatieplanet proberen? Schrijf je in via onderstaande knop.

Schrijf je gratis in

Onder singles zijn wandelevents erg populair. Het blijkt bij uitstek dé manier om elkaar op een ontspannen manier te leren kennen. Datingcoach Denise Janmaat: ‘Het is veel makkelijker om al wandelend even met elkaar te praten. Als er een stilte valt, voelt dat als gewoon, want je kijkt dan om je heen, geniet van de natuur en pakt een stukje verder het gesprek weer op. Bovendien is het leuk dat je na afloop dan met de singles die je nog niet hebt gesproken tijdens de borrel nog contact kunt leggen. Of met degene die jouw speciale aandacht heeft getrokken even verder kunt praten natuurlijk’.

De komende maanden worden de speciale wandelexcursies georganiseerd vanuit de buitencentra; onder andere in het Almeerderhout, de Schoorlse duinen en het Drents Friese Wold. Op de Peel en de Sallandse Heuvelrug vinden de excursies ’s avonds bij maanlicht plaats. Het volledige overzicht staat hier: www.relatieplanet.nl/events/

Terug naar het overzicht